Tomatillo-Salsa De Ceapă Roșie

Tomatillo-Salsa De Ceapă Roșie
Tomatillo-ceapa rosie Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 41 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, coajă de lămâie, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Somon prăjit cu Tomatillo-Salsa de ceapă roșie, 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Combinații Aromate
3
Această salsa de inspirație latină, care este făcută în principal din ceapă roșie tocată, tomatillo tocat, suc de lămâie și ulei de măsline extravirgin, necesită puțin timp și efort pentru preparare. Este suficient de gustos și versatil pentru a servi peste pui și friptură la grătar sau cu tacos și fajitas. Pentru o variantă tropicală, încercați să înlocuiți ananasul tocat cu tomatillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Pui La GratarPui La Gratar
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Dientes De AjoDientes De Ajo
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista