Tofu cu rosii si otet balsamic
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan ? Tofu cu roșii și oțet balsamic ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 150 de calorii . Pentru 1,26 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Această rețetă de la Allrecipes necesită oțet balsamic, ceapă, sare și ulei vegetal. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 29 ar spune că a fost perfect. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 81% . Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Roșii marinate cu busuioc și oțet balsamic , ciuperci în oțet balsamic și cartofi cu oțet balsamic .
Instrucțiuni
Așezați felii de tofu între două prosoape curate; lăsați tofu să se scurgă, aproximativ 10 minute.
Tăiați tofu în bucăți mici și transferați-l într-un castron. Se amestecă roșiile și oțetul balsamic; marinati 20 de minute.
Încinge ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ardeiul gras și ceapa până când se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați amestecul de tofu, praf de usturoi și sare. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe până se încălzește, încă aproximativ 5 minute.