Tofu cu chimen spanac dantelat și creveți

Tofu cu chimen spanac dantelat și creveți
Tofu cu chimen spanac dantelat și creveți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de năut și spanac cu chimen, Salată de spanac pentru bebeluși cu vinetă de chimen, și Salată de năut și spanac cu sos de chimen.

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu în cuburi de 1 inch. Aduceți 4 până la 6 căni de apă la fiert și adăugați 1 linguriță de sare. Reduceți căldura astfel încât apa să fiarbă abia, apoi coborâți tofu-ul în tigaie. Gatiti 4 minute, apoi scoateti cu o strecuratoare si asezati pe un prosop sa se scurga in timp ce pregatiti legumele. Odată ce tofu este uscat, se presara cu lingurita turmeric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TurmericTurmeric
ApăApă
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie largă setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și chimenul și gătiți, amestecând, până când usturoiul este auriu pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
4
Adăugați chile, ghimbirul, ceapa, încă o linguriță de turmeric și continuați să gătiți până când ceapa este ușor colorată și moale, 5 până la 7 minute. Dacă tigaia pare prea uscată în orice moment, adăugați apă în trepte de cană și reduceți focul. În timp ce ceapa se gătește, clătiți creveții, apoi uscați-i. Aruncați-le cu turmericul rămas și jumătate din sucul de lămâie. Lăsați deoparte până când sunteți gata să serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TurmericTurmeric
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
CrevețiCreveți
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați mazărea și spanacul în ceapă. Întoarceți focul la mare, presărați cu linguriță de sare și gătiți până se ofilesc. Cuibărește tofu-ul în legume, adaugă o jumătate de cană de apă, apoi acoperă și gătește până când tofu-ul este încălzit, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SpanacSpanac
CeapăCeapă
ApăApă
MazăreMazăre
SareSare
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie largă. Când este fierbinte, adăugați creveții, presărați sare și sotati la foc mare, întorcându-se de câteva ori, până când sunt roșii și fermi când sunt presați cu degetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Serviți legumele peste orez fiert cu 3 creveți aranjați pe fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
LegumeLegume
CrevețiCreveți
8
Se presară peste sucul de lămâie rămas, se ornează cu coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista