Tocanita curry cu miel

Tocanita curry cu miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană Curried cu miel. Această rețetă servește 8 și costă 3,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 569 calorii, 25g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, migdale tăiate, piper cayenne măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tocană De Miel Curry, Tocană de miel curry cu morcovi, și Tocană de miel și linte curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați iaurtul și usturoiul. Se amestecă cuburile de miel până se acoperă. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o cratiță aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați orez și amestecați. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se sotează ceapa până se înmoaie. Se amestecă amestecul de miel marinat. Condimentează cu cuișoare, ghimbir, chimen, cayenne și pudră de curry. Se amestecă stafidele, se reduce focul și se fierbe timp de 2 ore. Se amestecă orezul fiert și bulionul de legume. reveniți la foc mic și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Orez FiertOrez Fiert
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Revista