Tocană Portugheză
Tocană Portugheză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 292 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.99 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați până la 5 cozi de homar, păstăi de mazăre, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tocană De Pește Portugheză, Tocană de pescar Portugheză, și Tocană De Pește Portugheză.
Instrucțiuni
Veți avea nevoie de două cratițe mari. Într-o oală se sotează o ceapă și jumătate de usturoi în 2 până la 3 linguri de ulei de măsline extravirgin până când este transparent.
Tăiați chourico-ul portughez în bucățile dorite și adăugați 1 kilogram în amestecul de ceapă.
Adăugați 3 linguri de piper roșu zdrobit în oțet.
Faceți același lucru exact în cealaltă oală mare.
Într-o oală, adăugați 4 căni de apă, 1 cutie de roșii, ketchup, ienibahar portughez, dacă folosiți, și pătrunjel tocat.
Lăsați să fiarbă aproximativ 10 minute.
Adăugați cartofi, piei, tăiați în bucățile dorite. Când cartofii sunt aproape fierți, adăugați fasole verde proaspătă sau păstăi de mazăre. Nu gătiți prea mult fasolea sau mazărea decât dacă vă plac legumele exagerate.
La cealaltă oală, adăugați roșiile rămase și vinul sau vermutul.
Adăugați cozi de homar, scoici, midii și pește. Aburiti pana cand crustaceele se deschid si serviti impreuna cu tocanul.