Nevoie de o curs principal fără lactate și vegetarian? Tocană marocană de sfeclă, dovlecei și ridichi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,54 USD pe porție. O porție conține 469 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți ridichi, naut, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma năutul, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Dovlecei În Stil Marocan, Tocană marocană de dovlecei și năut, și Tocană Marocană De Dovlecei Și Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru tocană: 1pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Suc De Fructe
Tocană
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
2
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Semințe
3
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 inch și dați deoparte. (Veți avea nevoie de aproximativ 3 1/2 căni. Salvați orice dovleac rămas pentru o altă utilizare.)2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
4
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
6
Adăugați usturoiul, sarea măsurată, coriandrul, chimenul și boiaua și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand usturoiul si condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Condimente
Chimen
Sare
7
Adăugați sfecla, apa și harissa și amestecați pentru a combina. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sfecla se înmoaie ușor, aproximativ 10 minute.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Sfeclă
Apă
8
Adăugați dovleceii, ridichile, nautul, stafidele și mierea și amestecați pentru a combina. Întoarceți amestecul la foc mic și reduceți focul la minim. Se fierbe la foc mic, amestecând la fiecare 10 minute și asigurându-vă că amestecați până la fundul oalei pentru a roti legumele uniform, până când legumele sunt fragede, dar își păstrează forma, aproximativ 45 de minute.5gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Năut
Ridiche
Stafide
Suc De Fructe
Miere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Se ia de pe foc și se amestecă lămâia conservată sau coaja de lămâie.Pentru servire: 1lingura tocanita peste cuscus si presara cu migdale si coriandru. Treceți Harissa suplimentară pe lateral.