Tocană de vită măcinată peste piure de usturoi

Tocanita de vita macinata peste piureul de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Această rețetă servește 4. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați legume, cartofi betty potato, frunze de maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de vită irlandeză cu piure de cartofi, Tocană de vită cu piure de cartofi Ghoulish, și Usturoi piure de cartofi și carne de vită coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere.
Se amestecă legumele amestecate, roșiile, sosul, maghiranul și piperul.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți apa, untul și sarea de usturoi până la fierbere.
Se ia de pe foc. Se amestecă laptele, cartofii uscați și pătrunjelul doar până se umezesc.
Lăsați să stea aproximativ 30 de secunde sau până când lichidul este absorbit. Cartofi puf cu furculiță.
Serviți amestecul de vită peste cartofi.