Tocană De Vită Din Africa De Vest

Tocană De Vită Din Africa De Vest
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare africană. Încercați să faceți tocană de vită din Africa de Vest acasă. Pentru $2.53 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 355 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, dovlecei, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Tocană De Vită Din Africa De Vest, Tocană de vită, pătlagină și Okra din Africa de Vest, și Tocană De Arahide Din Africa De Vest.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, friptură brună și ceapă în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați apă și bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 40-45 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se amestecă varza, ardeii verzi și dovleceii. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5
Chiar înainte de servire, amestecați untul de arahide și presărați cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
6
Serviți cu orez, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Peter Lehmann Barossan Shiraz. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Fabricat de următoarea generație de vinificatori Peter Lehmann, Barossan prezintă fructele superbe provenite din numeroasele subregiuni fabuloase din Valea Barossa.Vinificatorii au identificat diferite interpretări ale acestui soi clasic pentru a se amesteca perfect, oferind un vin complex și stratificat, cu intensitate și suplețe a fructelor. Aromele ridicate de cireșe și fructe întunecate se combină perfect cu ciocolată dulce și nuanțe de mocha. Un vin intens, generos și corpolent, cu taninuri fine și un finisaj moale, suplu.Acest vin bogat și îndrăzneț completează perfect aromele cărnii de grătar prăjite lent, cum ar fi o friptură Wagyu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Bucătăriiafrican
Revista