Tocană De Varză
Varza de varză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de supă. Această rețetă face 18 porții cu 78 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 3 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți oțet, sare, fasole pinto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană De Varză, Tocană De Varză, și Tocană De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai este roz. Între timp, într-un ceainic de supă sau cuptor olandez, combinați varza și ceapa. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 10 minute sau pana cand este crocant.
Adăugați fasolea, roșiile, oțetul, zahărul și sarea.
Scurgeți carnea de vită; se adaugă la tocană. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore.