Tocană de sfeclă cu chiftele de miel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 46 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, turmeric, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Chiftele de miel, sfeclă și grâu crăpat cu sos de iaurt de castraveți, Lowcountry Vegetarian: chiftele de sfeclă de aur ale lui Blossom, și Chiftele grecești de curcan Paleo și spaghete cu sfeclă de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți orezul: strecurați orezul și transferați-l într-un 2-qt. cratiță împreună cu sarea, turmericul și 2 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți oala de pe foc și păstrați-o acoperită într-un loc cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Între timp, faceți tocană: aduceți sfecla și 6 căni de apă la fierbere într-un 4-qt. cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când sfecla este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Scoateți oala de pe foc și, folosind o lingură cu fante, transferați sfecla într-un castron; rezervați suc de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
5
Puneți usturoiul pe o suprafață de lucru și presărați cu puțină sare; se toaca marunt. Răzuiește usturoiul într-o pastă cu partea cuțitului bucătarului. Într-un castron mic, combinați pasta de usturoi, 3 linguri. ulei, coriandru, chimen, pudră de curry, turmeric, boia de ardei, ghimbir și cayenne; pune deoparte pasta de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De Condimente
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sare, Pentru Marginile Paharului
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți uleiul de măsline rămas într-un 6-qt. oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați pasta de condimente rezervată și pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul se rumeneste ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1 cană din sucul de sfeclă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pastă De Condimente
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sifonada De Frunze De Kale
9
Adăugați sucul de sfeclă rămas, sucul de lămâie și zahărul; se fierbe timp de 5 minute. Folosind o lingură, așezați chiftelele rezervate în tocană care fierbe. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când chiftelele sunt fierte, aproximativ 8 minute. Suprafața de tocană, adăugați sfecla rezervată și gătiți timp de încă 2 minute. Pentru a servi, pufați orezul cu o furculiță și lingurați-l în boluri de servire împreună cu ladlefuls de tocană și chiftele; condimentați și garnisiți cu pătrunjel.Notă de asociere: Marchizul de Cceres grenache ros 2006 ($
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Grenache
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
de La Rioja are note picante răcoritoare și se asortează bine cu acest fel de mâncare pământesc. Ania Zawieja