Tocană De Pui Cu Aragaz Lent

Tocană De Pui Cu Aragaz Lent
Slow Cooker Chicken Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 280 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți coapse de pui, morcovi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Pui Cu Aragaz Lent, Tocană De Pui Cu Aragaz Lent, și Tocană De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul, ceapa și morcovii într - un 3-sau 4-qt. aragaz lent acoperit cu spray de gătit. Într-un castron mic, combinați sucul de mere, usturoiul, sarea, scorțișoara și piperul; se toarnă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Scoateți puiul din aragazul lent; tăiați carnea cu două furculițe. Grăsime degresată din sucurile de gătit; amestecați caisele. Întoarceți puiul mărunțit la aragazul lent; totuși, încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Se servește cu cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista