Tocană De Pirați
Pirate Stew necesită în jur 7 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 663 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână făină, cartof dulce, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Marinada Pirat, Tort Pirat, și Paste Pirate.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită, făina, sarea și piperul într-o pungă de plastic resigilabilă; agitați pentru a acoperi uniform carnea de vită.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Rumeniti carnea de vita in uleiul de masline.
Transferați carnea în fundul unui aragaz lent și readuceți tigaia la foc.
Adăugați cartoful dulce, cartoful, țelina, Napul și păstârnacul.
Se toarnă oțetul în tigaia fierbinte pentru a deglaza tigaia, răzuind particulele de jos cu o spatulă; goliți în aragazul lent. Puneți tigaia la foc și topiți untul. Gatiti si amestecati ceapa in untul topit pana se inmoaie; răzuiește în aragazul lent.
Combinați sucul de ananas, sosul Worcestershire, zahărul brun, usturoiul, lingourile de vită și romul într-o cratiță mică; gatiti pana se dizolva cubul de bouillon.
Se toarnă în aragazul lent.
Porniți aragazul lent la mare; gatiti timp de 1 ora. Comutați căldura la minim și gătiți încă 6 ore.