Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pește coriandru. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 265 calorii, 27G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,01 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, tulpini și frunze de coriandru, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Pește De Tei Cilantro, și Tacos de pește Cilantro și Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Din var, radeți 1 linguriță de coajă într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Tăiați varul în pene și puneți-l deoparte pentru serving.To pungă, adăugați creveți, cod, șalotă, zahăr, 2 linguri sos de pește, sare de ciupit și 1/2 linguriță piper negru proaspăt măcinat. Sigiliu sac; rândul său, pentru a acoperi. La frigider 20 de minute.Între timp, feliați subțire bok choy și ceapa verde și tocați grosolan coriandru. Pregătiți orezul ca etichetă directs.In cratiță de 4 litri, încălziți uleiul pe mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sos De Pește
Bok Choy
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Suc De Lămâie, Opțional
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile Paharului
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați amestecul de creveți și gătiți 5 minute sau până când șalotele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Adăugați apă; se încălzește la fierbere la mare, apoi se reduce căldura pentru a menține fierberea constantă. Gatiti 4 minute, apoi amestecati mazarea; gatiti 1-2 minute sau pana cand este fierbinte. Se amestecă bok choy, ceapa verde și coriandru. Gatiti 2 minute sau pana cand bok choy este crocant. Se amestecă sosul de pește rămas.Împărțiți orezul în 4 boluri; se acoperă cu supă.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.