Tocană de miel cu brânză elvețiană și pâine prăjită cu usturoi-pătrunjel

Tocană de miel cu brânză elvețiană și pâine prăjită cu usturoi-pătrunjel
Friptura de miel cu brânză elvețiană și pâine prăjită cu usturoi-pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 485 calorii, 44G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână morcovi, coajă de portocală, smog elvețian și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Tulpini de brânză elvețiană sotate cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel, Raft de miel cu Bietă Elvețiană, și Cioppino cu roșii prăjite și pâine prăjită cu usturoi-pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 27
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
În centrul unei bucăți de pânză de brânză umezită cu două straturi de 5 inci, combinați porcini, cimbru, coajă de portocală, ancho chile, frunze de dafin și țelină. Legați-vă într-un pachet îngrijit cu șnur de bucătărie. Tăiați orice exces de pânză de brânză și sfoară din buchetul garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Într-o caserolă din fontă emailată de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați mielul cu sare și piper și gătiți 2 cozi la foc moderat până se rumenesc, 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Transferați mielul într-un castron și repetați cu cozile de miel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați 2 lingurițe din uleiul de măsline rămas, ceapa și trei sferturi din usturoiul tocat în caserolă. Gatiti la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați roșia și gătiți la foc moderat timp de 3 minute. Se amestecă vinul și se fierbe până se reduce la jumătate. Întoarceți gambele de miel în caserolă, cuibărindu-le într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați garni de apă și buchet și aduceți la foc mic. Acoperiți gambele cu o foaie de hârtie pergament și capacul și coaceți timp de 1 oră. Întoarceți gambele, acoperiți din nou cu pergamentul și capacul și coaceți timp de 1 oră mai mult sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Între timp, într-o cratiță medie cu apă clocotită sărată, gătiți morcovii până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați morcovii într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Adăugați napii în cratiță și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Adăugați smogul elvețian în cratiță și blanch timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
12
Se scurge, se toacă grosier și se transferă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Transferați gambele într-un castron și lăsați să se răcească ușor. Creșteți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Fierbeți lichidul de fierbere la foc moderat, degresând ocazional suprafața, până când se reduce ușor, aproximativ 5 minute. Strângeți buchetul garni în lichid, apoi aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
15
Scoateți carnea din cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
16
Tăiați-l sau rupeți-l în bucăți de mușcătură și readuceți-l în caserolă.
17
Adăugați morcovii, napii și smogul elvețian și condimentați tocanita cu sare și piper; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chard ElvețianChard Elvețian
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
18
Aranjați feliile de baghetă pe o foaie de copt și periați cu 1 lingură din uleiul de măsline rămas. Într-un castron, combinați uleiul de măsline rămas și usturoiul cu pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
BaguetteBaguette
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
19
Întindeți amestecul de usturoi-pătrunjel pe felii și coaceți timp de 7 minute, sau până la prăjit. Înjumătățiți toasturile în cruce și serviți cu tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista