Tocană de miel cu arome turcești

Tocană de miel cu arome turcești
Tocană de miel cu arome turcești ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,26 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi, bulion de pui, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Kebab De Miel La Grătar Cu Arome Turcești, Tocană turcească de miel și gutui (Avya Yahnisi), și Tocană Turcească De Miel Și Legume Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă mielul și se condimentează cu 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
SareSare
2
Încălziți uleiul într-o oală largă de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare până când strălucește. Miel brun pe toate părțile în 3 loturi până se rumenesc, 4 până la 5 minute pe lot, transferându-se pe o farfurie cu o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa în oală și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 1 minut.Se amestecă oțetul și se gătește, răzuind bucăți maro, până când oțetul s-a evaporat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
5
Întoarceți mielul cu sucuri de carne în oală. Se amestecă în stoc, năut, conserve și condimente (inclusiv Maras și piper Urfa) și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
ConservăConservă
PiperPiper
CondimenteCondimente
StocStoc
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
7
Se adaugă la tocană (după 1 oră) și se fierbe, neacoperit, până când cartofii și mielul sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MielMiel
TocanăTocană
8
Se ia de pe foc și se amestecă coacăze, oregano și suc de lămâie. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CoacăzeCoacăze
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
SareSare
9
Se servește presărat cu Maras suplimentar și piper Urfa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
1
Tocanita îmbunătățește aroma dacă este făcută cu cel puțin 1 zi înainte și păstrează până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate67
Revista