Tocană De Găluște Din Dublin

Tocană De Găluște Din Dublin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Dublin Dumpling Stew. Această rețetă face 6 porții cu 484 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dublin Coddle, o tocană irlandeză, Dublin Coddle-tocană irlandeză, și Crock Pot Irish Stew (Dublin Coddle)..

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, carnea de porc brună în unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; gatiti pana cand legumele sunt fragede. Morcovi sferturi pe lungime, apoi tăiați în 2-in. bucăți; adăugați la amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Adăugați apa, bulionul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Combinați făina și apa rece până se omogenizează; se amestecă în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Adăugați legume amestecate; reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
6
Pentru găluște, într-un castron mic, combinați făina, zahărul, praful de copt, semințele de caras, sarea și muștarul. Bateți oul, laptele și uleiul; adăugați la ingredientele uscate dintr-o dată. Se amestecă doar până se umezește. Picătură cu linguri peste tocană. Acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă într-o găluște iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocană în meniu? Încercați să împerecheați cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Merus Cabernet Sauvignon cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 129 de dolari pe sticlă.
Merus Cabernet Sauvignon
Merus Cabernet Sauvignon
Amestec: 97% Cabernet Sauvignon și 3% Malbec și Petit Verdot
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista