Tocană De Chile Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană verde de Chile. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 195 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de carne de vită măcinată, sare și piper kosher, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Chile Verde, Tocană De Chile Verde, și Chile Verde-Tocană De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin decojirea și cubarea cartofului în bucăți cu diametrul de 1/2 inci și puneți deoparte.
Apoi, într-o tigaie la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată și presărați ușor cu sare și piper.
În timp ce carnea de vită se gătește, puneți 4 căni de apă într-o oală cu cartofi și dați la fiert. Gatiti cartofii pana cand furculita este frageda;nu gătiți până când cartofii nu se amestecă.
Când toată cruditatea este gătită din carne de vită, opriți focul. Adăugați încet făina în timp ce amestecați în carnea de vită pentru a face un roux.
Se amestecă complet făina în carnea de vită până nu rămâne făină uscată. (În funcție de raportul de grăsime al cărnii de vită, poate fi necesar să adăugați mai mult sau mai puțin făină. Totul depinde de cât de gros doriți tocană în textură.)
Odată ce roux-ul dvs. este complet, adăugați în stoc cu cartofii fierți. Carnea poate fi în bucăți mari, astfel încât cu o lingură mare, rupe în dimensiunea dorită. Odată ce carnea este complet descompusă, adăugați ardeii verzi, porumbul, pudra de chili verde, 2 lingurițe de sare și 2 lingurițe de piper negru. Amestecați complet toate ingredientele și așezați vasul înapoi pe blatul aragazului. Aduceți la temperatură la foc mediu. Odată ce supa este la temperatura de servire adecvată, serviți în boluri medii și bucurați-vă. Simțiți-vă liber să adăugați brânză sau smântână, dacă doriți.
Sugestii opționale de servire: brânză rasă, smântână.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada