Tocană asiatică de vită și conopidă
Carne de vită din Asia și conopidă tocană este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 309 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,72 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ulei vegetal, ghimbir, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Vită Asiatică Prăjită Roșie, Miere-soia carne de vită din Asia cu conopidă orez prăjit, și Tocană rapidă de vită cu piure de conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, încălziți uleiul peste mediu-înalt. Carne brună pe toate părțile.
Adăugați bulion; acoperiți și fierbeți până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 1 oră.
Adăugați conopidă, piper verde, sos de soia, usturoi și rădăcină de ghimbir, dacă doriți. Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 5-7 minute.
Combinați amidonul de porumb, zahărul și apa. Se amestecă în amestecul de carne. Aduceți la fierbere, amestecând constant; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă ceapa verde.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Quinta Essentia Chenin Blanc]()
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galbenă profundă sugerează maturitatea și complexitatea completă. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturat dezvăluind ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este completat lung de o aciditate fermă care conferă vinului lungimea și focalizarea.Împerechează acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.