Tobe De Pui De Susan

Tobe De Pui De Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Drumetele de pui de susan. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de sos de grătar, sos teriyaki, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tobe De Pui De Susan, Tobe Japoneze De Pui, și Tobe Balsamice De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul teriyaki, sherry și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați tobe de pui, întorcându-vă pentru a acoperi. Sigilați punga și dați-o la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
3
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Aliniați o foaie de cookie cu folie. Folosind clești, transferați drumetele în foaia de cookie. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți până când drumetele se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Amestecați sosul de grătar, mierea și uleiul de susan într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Ungeți drumetele cu jumătate de amestec de sos și coaceți încă 5 minute. Folosind clești curate, întoarceți tamburetele, periați cealaltă parte cu amestec de sos și coaceți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De PuiTobe De Pui
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista