Toamna Fritto Misto
Toamna Fritto Misto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, vin spumant, ciuperci cremini și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Toamna Fritto Misto, Fritto Misto, și Fritto Misto.
Instrucțiuni
Puneți un coș cu aburi peste 1/2 inch de apă într-o cratiță medie. Acoperiți și aduceți apa la fierbere.
Adăugați conopida, acoperiți și aburiți la foc moderat până când este crocant, aproximativ 1 minut.
Transferați conopida pe o farfurie și uscați-o.
Într-o cratiță mare, încălziți 2 centimetri de ulei vegetal la 40
Tapetați o foaie mare de copt cu margini cu prosoape de hârtie. Într-un castron mare, bateți făina cu 1 linguriță de sare.
Adăugați sifonul club și vinul spumant și bateți până când aluatul este neted. Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți albușul până se formează vârfuri ferme. Îndoiți albușul în aluat.
Lucrând în loturi, înmuiați conopida, dovleceii, ciupercile și mărul în aluat, lăsând orice exces de aluat să picure înapoi în castron; se adaugă în uleiul fierbinte și se prăjește, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, transferați fritto misto pe prosoapele de hârtie și condimentați cu sare.