Tilapia friptă cu sos de muștar-arpagic

Tilapia friptă cu sos de muștar-arpagic
Tilapia friptă cu sos de muștar-arpagic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 287 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,97 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, arpagic, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Tilapia friptă cu sos de arpagic de muștar, Tilapia friptă cu Frisincrode-salată de mere și sos de muștar-pătrunjel, și Tilapia friptă cu sos Brava.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru pește: Preîncălziți un pui de carne. Pulverizați o foaie mică de copt sau un vas de copt din sticlă cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
3
Stropiți fileurile de tilapia pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Aranjați fileurile într-un singur strat pe foaia de copt pregătită și fierbeți până când sunt fierte și carnea se fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 6 până la 8 minute. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fileuri De TilapiaFileuri De Tilapia
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Pentru sos: într-un castron mic, amestecați iaurtul, nectarul de agave și muștarul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
MuștarMuștar
IaurtIaurt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți sucul de lămâie și arpagicul. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Transferați tilapia într-un platou de servire și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista