Tilapia cu lămâie prăjită cu paste parmezane
Tilapia de lămâie prăjită cu paste parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 93G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 1103 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 7,43 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, oregano, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este minunat. Rețete similare sunt Tilapia Cu Parmezan, Tilapia Cu Ardei Iute De Lămâie, și Tilapia arsă în tigaie cu sos de Caper de lămâie.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fierbere la foc mediu, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti macaroanele descoperite, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Presărați ambele părți ale fileurilor de tilapia cu suc de lămâie, oregano, busuioc, coriandru, sare și piper și așezați fileurile în tigaia încălzită, asigurându-vă că nu se ating. Căutați fileurile timp de 2 până la 4 minute pe fiecare parte, până când peștele este maro auriu la exterior și opac și fulgios în interior.
Întoarceți macaroanele fierbinți și fierte în cratiță și amestecați 1 lingură de ulei de măsline pentru a acoperi pastele.
Presărați parmezanul, amestecați pentru a amesteca și amestecați 1 linguriță de suc de lămâie, pudra de usturoi, busuioc, oregano, coriandru, sare și piper. Împărțiți pastele între două farfurii și acoperiți fiecare cu un file de tilapia.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa