Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii

Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii
Herb & Parmigiano Tilapia Crusted cu sos de roșii rapid ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 705 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de zahăr granulat, ierburi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tilapia Cu Crustă De Ierburi Și Parmigiano Cu Sos Rapid De Roșii, Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc, și Panko a Crustat Tilapia cu un sos proaspăt de busuioc de roșii + cadou.

Instrucțiuni

1
Într - o cratiță mică (1 până la 2 litri), grea, gătiți usturoiul în 2 linguri. din ulei la foc mediu până începe să se coloreze, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați roșiile și sucurile lor, zahărul și câte un vârf de sare și piper. Se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional și rupând roșiile cu o lingură de lemn. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
3
Între timp, pe o farfurie mare, aruncați pesmetul, Parmigiano, ierburile, 1/4 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Condimentează peștele cu sare și piper. Bateți oul într-un vas larg și superficial. Înmuiați fiecare file în ou și apoi amestecul de pesmet, apăsându-l pentru a-l ajuta să adere. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți restul de 4 Tbs. ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați două dintre fileuri și gătiți până când stratul de acoperire se rumeneste frumos și carnea este opacă și gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Folosiți o spatulă cu fante pentru a muta peștele. Repetați cu fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Serviți tilapia cu o lingură de sos. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Serviți cu
7
Sauted Broccoli Raab cu oțet Balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
1
Calorii
1
420, grăsime
2
26, Calorii Grase
1
230, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
38, Grăsimi Mononesaturate
4
16, carbohidrați
5
730, colesterol
6
105, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
11, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista