Tigaie Manicotti De Pui De 30 De Minute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tigaia Manicotti de pui de 30 de Minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coji de manicotti, pui, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bruschetta De 20 De Minute-Tigaie De Pui, Tigaie Satay De Pui De 30 De Minute, și Pui Portocaliu Tigaie De 30 De Minute.
Instrucțiuni
Se amestecă sosul de paste, roșiile și apa până se omogenizează.
Combinați 3/4 cană de sos cu pui, dressing, busuioc și 1/2 cană de brânză; lingură în coji de manicotti.
Se pune într-o tigaie antiaderentă; se acoperă cu sosul rămas. Întoarceți-vă pentru a acoperi uniform manicotti cu sos. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu 15 min. sau până când manicotti este fraged, întorcându-se după 8 min.
Se presară cu brânza rămasă; lasa sa stea 5 min. sau până se topește.