Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tigaia de varză Kielbasa. Această rețetă face 10 porții cu 336 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de cârnați polonezi, zahăr, până la 4 cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kielbasan și tigaie de varză, Kielbasa-Tigaie De Varză, și Tigaie De Varză Kielbasa.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, rumenim cârnații în 2 linguri de unt; scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, sotati varza si ceapa in untul ramas pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mic, combinați sosul de roșii, zahărul și ardeiul; se toarnă peste amestecul de varză. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(rezervati 1 Lingura)
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cartofii și cârnații rezervați. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.