Tigaie de creveți și pepene verde

Tigaie de creveți și pepene verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tigaia cu creveți și pepene verde. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, mentă, feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Creveți Și Pepene Verde, Pepene verde și creveți la grătar, și Salată de creveți peste pepene verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. pe o foaie de copt, prăjiți pitatriangles, rotind o dată, până când sunt crocante și rumenite, 3 până la5 minute pe fiecare parte. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la înălțimecăldură. Gătiți creveții și șalotele, amestecând, până când creveții sunt roz și șalotele sunt crocante, 2 până la 4 minute; transferați într-un castron. În aceeași tigaie, gătiți pepene verde și 1/4 ceașcăapă la foc mare, amestecând, până când lichidul devinesiropie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți tigaia de pe foc;adăugați amestec de creveți, sare și piper; se amestecă. Împărțimamestec de creveți-pepene verde (cald sau răcit) printre 4 farfurii; adăugați castraveți și feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pepene VerdePepene Verde
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară cu mărar șimentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
Se servește cu 4 bucăți de pita fiecare și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
5
Per porție: 307 calorii, 12 grame Grăsime, 3 grame saturate, 36 grame carbohidrați, 4 grame fibre, 19 grame proteine
6
Auto

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista