Cotletul de porc la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii fără sare, suc de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Tigaie Cotlete De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din cotlet. Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați Cotletele de porc și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3
Scoateți cotletele din tigaie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Se acoperă tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
6
Adăugați apă și restul de 5 ingrediente în tigaie; se amestecă bine. Întoarceți cotletele în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Pentru a servi, amestecați sosul de lingură peste Cotletele de porc.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.