Tigaie Afine-Piersici Cobbler

Tigaie Afine-Piersici Cobbler
Skillet Blueberry-Peach Cobbler este un desert sudic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 381 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați piersici, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare este destul de rău. Peach Blueberry Cobbler , Mango Peach Cobbler și Perfect Old Fashioned Peach Cobbler sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 InchPiersici, Decojite, Fără Sâmburi și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Într-un castron mare, combinați zahărul, scorțișoara, sarea și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Unt Rece Nesarat, Taiat In Bucati Mici Sau RasUnt Rece Nesarat, Taiat In Bucati Mici Sau Ras
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați piersicile și afinele și amestecați, acoperind fructele uniform cu amestecul de zahăr. Se amestecă cu zeama și coaja de lămâie, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Puneți umplutura de fructe într-o tigaie de fontă și puneți la cuptor pentru 15 până la 20 de minute. Intre timp se face aluatul de biscuiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa
1
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea într-un castron mare. Folosind un robot de bucătărie, un tăietor de patiserie sau vârfurile degetelor, încorporează untul răcit în ingredientele uscate până când amestecul seamănă cu o făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 8 Oz. Recipient De Cool Whip1 8 Oz. Recipient De Cool Whip
14 Bomboane Suedeze De Pește14 Bomboane Suedeze De Pește
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe
2
Adăugați zara și amestecați doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
3
Scoateți cu atenție tigaia din cuptor și puneți 6 până la 8 (1/2 cană) porții de aluat de biscuiți deasupra fructelor gătite, distanțand movilele la o distanță de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa
4
Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F și coaceți până când biscuiții sunt maronii deasupra și fructele clocotesc, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista