Tigaie Afine-Piersici Cobbler
Skillet Blueberry-Peach Cobbler este un desert sudic. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 381 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați piersici, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare este destul de rău. Peach Blueberry Cobbler , Mango Peach Cobbler și Perfect Old Fashioned Peach Cobbler sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mare, combinați zahărul, scorțișoara, sarea și amidonul de porumb.
Adăugați piersicile și afinele și amestecați, acoperind fructele uniform cu amestecul de zahăr. Se amestecă cu zeama și coaja de lămâie, dacă se dorește.
Puneți umplutura de fructe într-o tigaie de fontă și puneți la cuptor pentru 15 până la 20 de minute. Intre timp se face aluatul de biscuiti.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea într-un castron mare. Folosind un robot de bucătărie, un tăietor de patiserie sau vârfurile degetelor, încorporează untul răcit în ingredientele uscate până când amestecul seamănă cu o făină grosieră.
Adăugați zara și amestecați doar până se umezește.
Scoateți cu atenție tigaia din cuptor și puneți 6 până la 8 (1/2 cană) porții de aluat de biscuiți deasupra fructelor gătite, distanțand movilele la o distanță de aproximativ 1/2 inch.
Creșteți temperatura cuptorului la 425 de grade F și coaceți până când biscuiții sunt maronii deasupra și fructele clocotesc, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească 15 minute înainte de servire.