Thai BBQ pui ar putea fi doar Asiatice rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,6 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de boabe de piper, sos de pește, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați BBQ Cheddar pui, Cea mai bună marinadă de pui la grătar, și BBQ salata de pui tocat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Folosind un mortar și pistil, zdrobiți căței de usturoi, boabe de piper, coriandru, lemongrass și ardei Thailandezi într-o pastă chuncky. Folosind o lingură mare, transferați pasta într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Thai Chili
Elixirul G
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați puiul și ingredientele rămase și amestecați bine. Acoperiți și refrigerați timp de cel puțin 2 ore sau până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Puneți puiul pe grătar, cu pielea în jos și ungeți cu marinata. Grătați aproximativ 15 minute, apoi răsturnați puiul și ungeți cu marinata. Gratiți a doua parte timp de aproximativ 15 minute. Aruncați marinada. Când puiul este gătit și fraged, transferați-l într-un platou de servire și serviți cu sos cald de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Puneți toate ingredientele într-o cratiță și puneți-le pe grătar. Se amestecă și se aduce la fierbere. Mutați tigaia într-o parte mai rece a grătarului și lăsați sosul să fiarbă timp de 10 până la 15 minute, amestecând ocazional. Sosul se va reduce și va deveni gros.
Thai funcționează foarte bine cu Riesling, Chenin Blanc și Gewurztraminer. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.