Teriyaki Steak Salată Wraps

Teriyaki Steak Salată Wraps
Rețeta Teriyaki Steak salată Wraps este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Acest hor d ' oeuvre are 19 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 55 și costă 25 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de ardei gras, a.1. sosul de friptură teriyaki, sucul de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Împachetări Cu Salată De Pui Teriyaki, Împachetări Cu Salată De Pui Teriyaki, și Împachetări Cu Salată De Pui Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sosul de friptură, sucul de portocale și uleiul de susan până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Sos De FripturăSos De Friptură
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
2
Scoateți 1/4 cană din amestecul de sos de friptură pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
3
Se toarnă amestecul de sos de friptură rămas peste friptură într-o pungă mare de plastic resigilabilă; pungă de etanșare. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform friptura. La frigider 30 min. la marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți friptura din pungă; aruncați punga și marinada. Friptură la grătar 13 până la 16 min. pentru coacere medie-rară până la medie, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți din grătar; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Lăsați să stea 10 min.
8
Tăiați friptura peste Bob în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Așezați uniform în centrele de frunze de salată; se acoperă cu legume și muguri de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
10
Rostogolește-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Se servește cu amestecul rezervat de 1/4 cană de sos de friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții55
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista