Teriyaki se amestecă legumele cu tăiței Ramen
Teriyaki legume Se amestecă-fry cu taitei Ramen ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 155 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de apă, teriyaki achiziționat și glazură, bok choy și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Încercați Teriyaki se amestecă legumele cu tăiței Ramen, Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă, și Se Amestecă Tăiței De Dovlecei (Ușor + Paleo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați frunzele bok choy de tulpini.
Tăiați frunzele în bucăți de 2 inci; tăiați tulpinile în felii de 1/4 inci. Pune deoparte.
Pulverizați tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit antiaderent.
Se încălzește la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați morcovi, ardei gras și tulpini bok choy; gatiti si amestecati 3 minute.
Adăugați apă; creșteți căldura la mare. Rupeți tăiței în bucăți mici; se adaugă în apă. Aruncați pachetul de condimente din amestecul de supă sau rezervați pentru o altă utilizare. Capac; gatiti 3 minute.
Adăugați frunze de bok choy, muguri de fasole și porumb. Se amestecă teriyaki baste și glazură. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana cand legumele sunt crocante si amestecul este bine incalzit.