Tequila și lime Jalapeno sos de afine

Tequila și lime Jalapeno sos de afine
Sosul de afine Tequilan și lime Jalapeno ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 143 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tequila Lime Sandwich Club de pui la grătar cu Guacamole și maioneză Jalapeno prăjită, Salată de pui Tequila-Lime la grătar cu vinetă Tequila-Lime, și Cocktail Clasic De Creveți Cu Sos De Tequila-Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți afinele, apa, zahărul și jalapeno la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când afinele izbucnesc și sosul începe să se îngroașe, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Se amestecă sucul de lămâie și tequila și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
TequilaTequila
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista