Tati 's' dacă ar fi avut asta la Alamo, am fi câștigat! Texas Chili

Tati 's' dacă ar fi avut asta la Alamo, am fi câștigat!'Texas Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 20 de porții cu 542 calorii, 34G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. 46 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de ceapă, ardei jalapeno, carne de vită cu chili măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #1-Chili în stil Texas, Chimichangan Alamo, și Turtă Dulce Alamo Cookie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți picăturile de slănină într-un vas greu mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până când sunt translucide.
Combinați carnea de vită cu usturoiul, chile măcinat, pudra de chili și chimenul.
Adăugați această carne și condimente la ceapa din oală. Rupeți orice carne care se lipeste în timp ce gătiți, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute, până când carnea este rumenită uniform (foarte rumenită, nu doar gri).
Se presară în boia maghiară și oregano.
Se toarnă sosul de roșii, pasta de roșii, apa, sarea, pătrunjelul și jalapeno. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră. Notă: adevărații texani nu adaugă fasole la chili, dar soțul meu îi iubește, așa că acesta este punctul în care puteți adăuga cât mai multe cutii de fasole pinto drenată și clătită după cum doriți (adaug 2 cutii, dar shhhhhh nu-i spune tatălui meu!!!).
În timpul gătitului, puteți stoarce jalapeno, deoarece se înmoaie pe părțile laterale ale oalei pentru a elibera mai multă căldură, dacă doriți.
Se amestecă în masa harina și se gătește amestecând timp de 30 de minute mai mult sau până se obține consistența dorită. Gustați și ajustați condimentele.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine.
![]()