Tartele Cremoase Cu Ciuperci

Tartele Cremoase Cu Ciuperci
Tartlets ciuperci cremoase ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. Această rețetă servește 27. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină semilună, pătrunjel, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tartele Cu Ciuperci Parmezan, Tartele Cu Ciuperci Porcini, și Tartele Cu Ciuperci Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ciuperci; gatiti 5 min. sau până se înmoaie, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați cremă de brânză răspândită și parmezan; gatiti si amestecati 1 min. sau până când crema de brânză este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Se ia de pe foc; pus deoparte.
6
Desfaceți aluatul în 2 dreptunghiuri lungi; apăsați ferm perforațiile și cusăturile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Tăiați fiecare dreptunghi în 12 pătrate.
8
Așezați 1 pătrat în fiecare dintre cele 24 de cupe mini briose cu colțuri de pătrate care se extind peste jantele cupelor. Apăsați ferm aluatul pe partea de jos și în sus a fiecărei căni. Lingură aproximativ 1-1 / 2 lingurițe. amestec de ciuperci în fiecare ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
9
Coaceți 10 până la 12 min. sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se presara cu patrunjel. Se răcește în tigaie 5 min. înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În27 m.
Porții27
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista