Tarte individuale de ou necesită în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 233 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec de copt biscuiți, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tarte Portugheze Cu Cremă De Ouă, Tarte Individuale De Caise, și Tarte Individuale Cu Rubarbă Pătrată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 12 căni de briose sau tapetați cu căptușeli de briose din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Combinați amestecul de copt, untul și apa clocotită. Împărțiți amestecul de biscuiți între căni de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Biscuiți
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
5
Întindeți puțin acoperirea de jos și în sus a părților laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Presărați cârnați și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Ceapă
7
Se amestecă împreună ouăle și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Ouă
8
Se toarnă cantități egale de amestec de ouă în căni de briose. Acoperiți cu brânză elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Elvețiană
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute, până când ouăle sunt setate.