Tarte cu brânză de mere și Gruyulincroyre
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, afine, cruste de plăcintă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tarte Cu Mere Gruyeincromercre, Gruyincrucrore Brânză La Grătar Cu Salată De Mere, și Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruyulincrucre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.desfaceți crustele de plăcintă; rulați fiecare crustă în rundă de 12 inci. Folosind un tăietor rotund de 3 1/2 inch, tăiați 10 runde din fiecare crustă, rerolling aluat dacă este necesar. Apăsați fiecare rundă într-o ceașcă de brioșă de dimensiuni normale.
În castron mediu, amestecați cuburi de mere și brânză; pus deoparte.
În tigaie de 8 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați șalotă, gătiți 2 până la 4 minute, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se amestecă în amestecul de mere. Lingura varf lingura amestec de mere șalotă în fiecare ceașcă.
Coaceți 24 până la 27 de minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește. Se răcește în tigăi 5 minute.
Scoateți din cupele de briose.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați nuci, afine și cimbru. Puneți aproximativ 1 linguriță de amestec de nuci peste fiecare tartă. Dacă doriți, garnisiți torturile cu crenguțe suplimentare de cimbru.
Se servește cald sau rece.