Tarta de zahăr flamandă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 348 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți drojdie activă, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați File de Cod în stil Flamand, Tocană De Vită Flamandă, și Tocană De Vită Flamandă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
FACEȚI UMPLUTURA
2
Într-un castron mic, combinați laptele cu drojdia. Cerneti faina cu zaharul, scortisoara si sarea intr-un bol mediu. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină și adăugați amestecul de lapte, oul și untul. Folosind degetele, lucrați treptat făina în ingredientele din fântână. Frământați aluatul până când patiseria se unește. Bateți patiseria într-o bilă și transferați-o într-un bol mediu ușor uns. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați patiseria să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
FACEȚI UMPLUTURA
4
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți patiseria la o rundă de 12 inci de aproximativ 1/4 inch grosime. Montați patiseria într-o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil și tăiați consola. Acoperiți coaja de tartă cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald timp de 10 până la 20 de minute înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
5
FACEȚI UMPLUTURA
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Într-un castron mediu, amestecați smântâna cu ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Bateți zahărul brun și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se toarnă umplutura în coaja de tartă și se coace timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți tarta timp de aproximativ 20 de minute mai mult sau până când crema este complet setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Transferați într-un raft pentru a se răci. Cerneti zaharul cofetarilor peste tarta si serviti cald sau la temperatura camerei. Treceți fructele de pădure și frișca la masă.