Tarta de cartofi și slănină alsaciană
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 15 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, aluat de pâine, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tarta alsaciana cu Bacon si ceapa (Tarte Flambcormoate), Tarta Cu Rubarbă Alsaciană, și Tartă Cu Brânză Alsaciană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Într-o tigaie mare și grea, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc ușor în jurul marginilor, aproximativ 3 minute; scurgere.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați cartoful și gătiți, amestecând, timp de 3 minute; adăugați puțină apă în tigaie dacă cartoful începe să se lipească. Se amestecă oțetul, arpagicul și salvia și se condimentează cu sare și piper; se ia de pe foc.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul într-un dreptunghi de 10 pe 13 inci.
Transferați pe o foaie de copt ușor făinată, întinzând-o înapoi în dreptunghi.
Se amestecă crme frache și nucșoară în amestecul de cartofi și se întinde peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch în jur. Împrăștiați slănina deasupra.
Coaceți tarta timp de 12 minute sau până când marginile se rumenesc.
Tăiați în pătrate și serviți fierbinte.