Tarta cu smochine cu crustă de migdale: Crostata di Fichi Mandorlati
Tarta cu smochine cu crustă de migdale: Crostata di Fichi Mandorlati este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 495 calorii, 7g de proteine, și 36g de grăsime. Un amestec de semințe de fenicul, zahăr de cofetărie, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Paleo Migdale Fig Quickbread, Crostata De Migdale De Afine, și Crostata Proaspătă De Smochine Și Migdale.
Instrucțiuni
1
În vasul unui robot de bucătărie, pulsați migdalele cu fenicul și anasonul, până se formează firimituri de curs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
2
Adăugați 1 cană de făină, 6 linguri de unt, zahăr și sare și pulsați de 10 până la 12 ori pentru a crea textura firimiturilor grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
3
Adăugați amestecul de ouă și pulsați de 8 până la 10 ori, doar până când patiseria începe să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Ungeți o tigaie de 10 inci cu fundul detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
5
Întoarceți amestecul pe o placă ușor făinată și formați-o într-o bilă. Aplatizați bila și apăsați aluatul în tigaia pentru tartă, acoperind fundul și părțile laterale. Acoperiți cu folie de plastic și înghețați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Formă Tartă
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Înțepați suprafața patiseriei cu o furculiță și coaceți 12 până la 14 minute, sau până la aur ferm și palid. Se răcește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Într-o cratiță medie, combinați smântâna, frunza de dafin, anasonul și semințele de fenicul la foc mare și aduceți la foc mic. Coborâți focul și lăsați crema să se infuzeze și reduceți cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
Frunze De Dafin
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
10
Scoateți tigaia din flacără, acoperiți-o și lăsați-o deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Bateți smântâna, oul și zahărul cofetarilor într-un castron mic, amestecând cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Începând de la bază, tăiați fiecare smochin aproape în jumătate, lăsând capătul tulpinii intact. Umpleți fiecare Smochină cu o migdale, apăsați jumătățile împreună și așezați fiecare smochină în coaja de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
Migdale
Baza
Smochine
13
Se toarnă crema în jurul smochinelor. Pudrați blatul cu zahăr brun și coaceți timp de 25 de minute, sau până când crema este setată și umplutura este aurie închisă. Se răcește timp de 10 minute, apoi se îndepărtează părțile laterale ale tigaiei și se răcește cu 20 de minute înainte de servire.