Tarta Cu Pere-Nuc Brandied
Tarta cu pere-nuc Brandied ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 141 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 47 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, ou, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta De Ciocolata Cu Pere-Nuc, Tarta Cu Pere Și Nuci De Ciocolată Neagră, și Tartă Cu Pere, Albastru Binham Și Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, nucile și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și procesați până când nucile sunt măcinate uniform și amestecul seamănă cu făina de grâu integral, aproximativ 15 secunde.
Adăugați unt și procesați până se omogenizează și amestecul se reunește, aproximativ 10 secunde.
Se adaugă făina și gălbenușul de ou și se pulsează până se încorporează, de aproximativ 15 ori. Răsturnați părțile laterale ale bolului și continuați să pulsați până când aluatul este combinat uniform și se ține împreună în bucăți atunci când este stors, cu aproximativ 15 până la 20 de impulsuri în plus.Întoarceți aluatul pe o bucată de folie de plastic și formați-l într-un disc plat. (Aluatul va fi sfărâmicios.) Înfășurați bine și refrigerați cel puțin 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Zdrobiți aluatul răcit într-o tigaie de 9 inci cu fundul detașabil. Apăsați-l uniform în părțile laterale și inferioare folosind fundul unei căni de măsurare înmuiate în făină.Tapetați crusta cu folie de aluminiu și umpleți-o cu fasole uscată sau greutăți pentru plăcintă.
Coaceți pe o foaie de copt până când părțile laterale sunt setate, aproximativ 15 minute.
Scoateți folia și fasolea și continuați să coaceți până când părțile laterale sunt aurii și fundul este setat, cu aproximativ 5 până la 10 minute în plus. Se răcește în tigaie pe o grătar, aproximativ 40 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 buc.F. Pentru umplutură:între timp, combinați nucile și zahărul într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Pulsați până când nucile seamănă cu făina de porumb grosieră și sunt măcinate uniform, aproximativ 20 de impulsuri.
Adăugați unt, albuș de ou, ou, făină și sare și pulsați până se omogenizează, aproximativ 20 de impulsuri.
Întindeți umplutura de nucă uniform în crusta răcită.
Așezați perele într-o strecurătoare cu plasă fină peste un castron pentru a se scurge, rezervând sucurile. Aranjați cele mai lungi și mai uniforme bucăți de pere peste umplutură (cum ar fi spițele dintr-o roată), suprapunându-se, lăsând 1/4 inch de margine expusă. (Veți avea câteva bucăți rămase pe care să le gustați sau să le aruncați.)
Coaceți tarta pe o foaie de copt până devine aurie și un tester de tort introdus în centru iese curat, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Așezați pe un raft pentru a se răci.Între timp, strecurați sucurile de pere rezervate printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul este redus cu 1/2, aproximativ 7 până la 10 minute. (Veți avea aproximativ 3 linguri de sirop.)
Lăsați să se răcească ușor și apoi periați uniform siropul peste tarta caldă. (Veți avea niște sirop rămas.) Odată ce tarta s-a răcit, împingeți tigaia de jos în sus pentru a elibera tarta.
Se taie în pene și se servește cu înghețată, frisca, sau Cr fram.