Tarta Cu Mere La Cuptor

Tarta Cu Mere La Cuptor
Tarta cu mere coapte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 536 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere, Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, și Tarta Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crema: lucrând într-un castron mediu cu un tel, bateți untul și zahărul împreună timp de aproximativ un minut, până când zahărul se dizolvă și untul se albeste puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți migdalele, apoi oul, bătând până când amestecul este amestecat. În cele din urmă, amestecați smântâna și Calvados. Acoperiți vasul și dați-l la frigider până când este nevoie. (Crema poate fi păstrată acoperită la frigider până la 3 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
MigdaleMigdale
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Pentru a face merele: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 177° (180C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați 4 mere în jumătate și tăiați fiecare jumătate în treimi. Radeți restul de 2 mere pe partea grosieră a unei răzătoare de cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
5
Topiți 1 lingură de unt și 1 lingură de zahăr într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați merele rase și gătiți, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați merele pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Adăugați restul de 6 linguri (85 grame) de unt și restul de zahăr în tigaie și, când untul clocotește, aruncați feliile de mere. Gatiti merele, amestecand frecvent, pana se caramelizeaza usor, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă Calvados, se oprește focul și se atinge cu atenție un chibrit de lichid. Când flăcările se sting, trageți tigaia din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalvadosCalvados
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
9
Transferați feliile de mere într-o tigaie (sau păstrați-le în tigaie dacă este rezistentă la cuptor) și coaceți timp de 20 de minute sau până când sunt aproape fierte. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
10
Pentru a asambla tarta: poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177° (180C). Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament și puneți coaja de tartă pe foaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Puneți crema de migdale uniform în crustă. Se acoperă cu merele coapte, aranjându-le atractiv într-un singur strat. Verificați merele răzuitedacă sunt umede, apăsați-le fie între palme, fie între prosoape de hârtie. Pufați merele rase cu degetele sau cu o furculiță și aranjați-le peste feliile de mere, lăsând o margine goală de aproximativ 2,5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
MărMăr
CremăCremă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Coaceți tarta timp de 40 până la 50 de minute, sau până când crema de migdale s-a umflat și merele se rumenesc frumos. Răciți tarta pe un raft; desfaceți-o și serviți-o când este fie doar caldă, fie la temperatura camerei. Îndepărtați cu generozitate Tarta cu zahăr de cofetărie chiar înainte de a o aduce la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
MigdaleMigdale
MărMăr
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
articol var
14
Type_27_data = {};
15
articol
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista