Tarta cu fructe de padure cu crema de ghimbir
Dacă $1.75 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta de fructe de pădure cu cremă de ghimbir ar putea fi un spectaculos vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 643 calorii, 8g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 24. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, zahăr granulat, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta cu fructe de padure cu crema de ghimbir, Tartă Cu Cremă De Fructe De Pădure, și Tartă Cu Cremă Mixtă De Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă gălbenușurile și 2 linguri de apă pentru spălarea ouălor. Pune o foaie de copt în congelator.
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe un pătrat de pergament de 12 inci și periați peste tot cu spălarea ouălor. Înțepați întreaga suprafață uniform cu o furculiță.
Desfaceți o a doua foaie de patiserie pe o tăietură și decupați o bandă cu unghi drept de 1 1/4 inch lățime de-a lungul a 2 margini adiacente cu un cuțit mic ascuțit, rezervând pătratul rămas pentru o altă utilizare.
Așezați unghiul drept pe 1 colț deasupra a 2 margini adiacente de patiserie înțepată pentru a forma primul cadran de tartă.
Transferați patiseria pe pergament pe foaia de copt în congelator și răciți până la fermitate, aproximativ 10 minute.
Transferați produse de patiserie pe pergament de la congelator la tăiere și tăiați o bandă lată de 1/4 inch de pe toate cele 4 margini folosind vârful cuțitului mic și o riglă și tăind până la capăt prin patiserie. Faceți tăieturi verticale lungi de 1/4 inch prin straturi duble de margine la aproximativ 1/2 inch distanță (pentru a ajuta părțile să se ridice uniform).
Întoarceți patiseria pe pergament pe foaia de copt în congelator și răciți până când este fermă, dar nu solidă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 450 F și încălziți o altă foaie de copt pe cel mai mic raft din cuptor până când este fierbinte, aproximativ 2 minute.
Scoateți foaia de copt din cuptor și transferați patiseria pe pergament din congelator pe foaia fierbinte.
Coaceți produse de patiserie pe cel mai mic raft al cuptorului până când se umflă și se rumenesc adânc (puțin mai închis decât de obicei, astfel încât marginile duble sunt gătite), 14 până la 16 minute.
Transferați patiseria pe pergament într-un suport pentru a se răci.
Repetați procedura cu restul de 3 pachete foietaj pentru a face restul de 3 cadrane de tartă.
Amestecați crema de brânză și zahărul granulat într-un robot de bucătărie până când zahărul este dizolvat și amestecul este neted.
Se adaugă ghimbirul și pulsul până se toacă fin și amestecul se combină bine.
Dacă este foarte umflat, aplatizați ușor părțile interioare ale produselor de patiserie (un singur strat) ușor cu palma. Potriviți cadranele împreună pe o placă plană pentru a forma o coajă de tartă pătrată uriașă, tăind ușor marginile interioare ale fiecărui cadran cu un cuțit zimțat pentru a ajuta cadranele să se potrivească fără probleme. "Lipiți" marginile interioare împreună cu puțină cremă de ghimbir, apoi întindeți uniform crema de ghimbir rămasă peste tartă, lăsând marginile duble ca margine.
Aranjați căpșunile într-un model decorativ peste cremă. Aduceți jeleul la fiert cu restul de 2 linguri de apă, amestecând până se omogenizează, apoi fierbeți glazura 1 minut. Aruncați trei sferturi de glazură cu afine într-un castron mare și lingurați afine pe tartă pentru a acoperi smântâna între căpșuni, îngrămădind ușor.
Ungeți căpșunile cu glazura rămasă.
* Toate cele 4 cadrane de patiserie pot fi preparate (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și stivuite în congelator între foi de hârtie pergament.
Lăsați fiecare secțiune să stea la temperatura camerei până când nu mai este înghețată solidă, dar încă fermă, aproximativ 5 minute, înainte de coacere.* Crema de ghimbir poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Tarta asamblată poate fi păstrată la temperatura camerei rece cu 3 ore înainte de servire.