Tartă de patiserie cu puf de roșii și brânză proaspătă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 433 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,07 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta de foietaj inspirată de Margherita (cu Pesto proaspăt), Tartă De Roșii Cu Moștenire De Foietaj, și Verdeață consistentă cu trei brânzeturi și tartă de foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați aluatul foietaj în pătrate de 6 (4 inci) și așezați-l pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Se unge cu un strat subțire de ou și se coace până devine auriu și umflat, aproximativ 20 de minute.Între timp, aduceți oțetul balsamic și mierea la foc mic la foc mediu într-o cratiță mică. Gatiti pana se reduce si siropos, aproximativ 3 pana la 5 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Așezați ricotta și brânza de capră într-un castron mediu, condimentați cu sare și piper și amestecați până se combină uniform. Împărțiți amestecul uniform între pătratele de foietaj și întindeți-le într-un strat uniform. Împărțiți roșiile peste brânză și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De Capră
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat