Reteta Tarta de ceapa franceza ar putea satisface pofta ta mediteraneana in aproximativ 34 minute. Pentru 18 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 40. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți hamsii plate, măsline, coajă rulată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați TARTĂ DE CEAPĂ FRANCEZĂ, Tartă De Ceapă Franceză, și Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o farfurie de plăcintă de 9 inci sau o cutie de tartă canelată de 9 inci cu fundul detașabil cu piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți ceapa și măslinele peste aluat. Se acoperă cu hamsii, dacă se dorește, și se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Coaceți până când crusta este maro aurie și crocantă, 25 până la 28 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat