Tarta cu miez de mere cu lapte de gheață de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 55 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de măr Granny smith, un strop de sare de mare, făină de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ cranberry maple Apple crumb pie, Tort cu strat de tartă cu lapte - tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte, și Tartă Rustică Cu Mere Glazurate De Arțar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor 1/2 cană făină de patiserie integrală de grâu și 1/2 cană făină universală în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente (prin 1/8 linguriță de sare) într-un castron; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Presărați suprafața cu apă cu gheață, 1 lingură la un moment dat, aruncând cu o furculiță până când este umedă și sfărâmicioasă (nu formați o minge). Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic. Acoperiți și răciți 5 minute în congelator. Se suprapun ușor 2 foi folie de plastic pe o suprafață ușor umedă. Desfaceți și așezați aluatul răcit pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu 2 foi suplimentare de folie de plastic suprapusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 10 inci (a).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life Savers
6
Așezați aluatul în congelator 5 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Îndepărtați foile superioare folie de plastic; potriviți aluatul, înfășurați-l cu partea în sus, într-o tigaie rotundă cu fund detașabil de 9 inci, acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Îndepărtați folia de plastic rămasă (B). Îndoiți marginile sub; flaut. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Pentru a pregăti umplutura, așezați mărul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Se presară cu amidon de porumb; aruncați bine pentru a acoperi. Se amestecă zahărul brun și următoarele 3 ingrediente (prin scorțișoară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
11
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor 1/4 cană făină de patiserie integrală de grâu și 1/3 cană făină universală în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Combinați făina, 3 linguri de zahăr, praful de copt și praful de sare; stropiți cu unt topit. Aruncați cu o furculiță doar până când sunt combinate (amestecul va fi plin de cocoloașe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
13
Întindeți amestecul de mere în crustă; presărați uniform cu topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
14
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când bulele de fructe și toppingul se rumenesc. Se răcește în tigaie la temperatura camerei pe grătar.