Tartă Cu Lămâie Dublă
Tarta cu lămâie cu etaj dublu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 296 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți bucăți, garnisiți: lămâie, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Burger Cu Etaj, Tacos Cu Etaj, și Fudge Cu Etaj.
Instrucțiuni
Desfaceți și stivați bucățirustele pe o suprafață ușor făinată.
Rotiți în cerc de 1 (12 inci). Fit piecrust în partea de jos și în sus părțile laterale ale unui 9-inch adânc-antena tarta sau quiche pan (aproximativ 1 1/2 - la 1 3/4-inch adâncime). Înțepați fundul și părțile laterale ale bucățiicrusta cu o furculiță. Înghețați 10 minute.
Liniați piecrust cu hârtie pergament; umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 425 timp de 10 minute.
Îndepărtați greutățile și hârtia pergament; coaceți încă 12 până la 15 minute sau până când crusta este ușor rumenită.
Se toarnă umplutura de tartă cu lămâie tangentă în piecrust; deasupra cu umplutură de plăcintă cu bezea de lămâie. Acoperiți cu folie de plastic, așezând direct pe umplutura de plăcintă cu bezea de lămâie. Se răcește cel puțin 4 ore.
Bateți smântâna și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până se formează vârfuri moi. Dollop pe partea de sus a tarta.