Tapas spaniol-sparanghel cu sos de portocale și lămâie
Tapas spaniol-sparanghel cu sos de portocale și lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 333 calorii. Dacă aveți sparanghel, albuș de ou, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată Spaniolă De Fasole Tapas, Midii spaniole inspirate de Tapas, și Rețetă De Midii Inspirată De Tapas Spaniol pentru rețete similare.
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Vinul Tempranillo Matchbook cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.