Tamarind la grătar și pui glazurat portocaliu

Tamarind la gratar si portocaliu de pui glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper măcinat, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până coaja de portocala ai putea urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare sunt Tamarind la grătar și pui glazurat portocaliu, Pulpe de pui la grătar cu Tamarind și glazură portocalie, și Pește-spadă glazurat cu Tamarind cu sos de tei, Cilantro și Tamarind.
Instrucțiuni
Bateți uleiul de măsline, herbes de Provence, usturoiul, sarea și piperul negru într-un bol; puneți puiul în marinată și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 1 până la 6 ore, transformând puiul ocazional în marinată.
Bateți bulionul de pui, sucul de portocale, zahărul, coaja de portocală, untul, pasta de tamarind și ghimbirul într-o cratiță și puneți-l la foc mediu-mare. Gatiti la fierbere viguros, amestecand des, pana cand amestecul s-a redus la aproximativ 3/4 cana si glazura acopera spatele unei linguri, 25-30 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în chile-sos de usturoi; condimentează glazura de tamarind cu sare și piper negru.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Pulverizați o tigaie pentru grătar cu spray de gătit.
Se toarnă aproximativ 3 linguri de glazură de tamarind într-un castron mic pentru însăilare și se lasă deoparte.
Puneți sânii de pui pe grătarul preîncălzit; aruncați marinada uzată. Puneți puiul la grătar până se rumenesc, carnea nu mai este roz în interior, iar sucurile se limpezesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, lipind cu glazură de tamarind rezervată. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Transferați puiul pe o farfurie de servire și serviți cu glazura rămasă de tamarind turnată deasupra.