Talpă sotată cu tulpină de Chard-salată Prosciutto
Talpă sotată cu tulpină de Chard-salata Prosciutto este o lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,9 USD pe porție. O porție conține 435 calorii, 27G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână chard, talpă, prosciutto di san daniele și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Gustă-ți talpa-Sotată și picantă!, Saut uniced cu unt rumenit și capere, și Salată de tulpină de Broccoli rasă cu var.
Instrucțiuni
Curățați două ciorchini chard roșu (frunze îndepărtate pentru altă utilizare). Tăiați tulpinile pe capătul tăiat la 6 inci lungime.
Aduce un litru de apă să fiarbă și a înființat baie de gheață. Gatiti tulpinile timp de 3 pana la 4 minute in apa clocotita pana cand sunt fragede si socati in apa cu gheata.
Se taie în julienne de 1/4 inch și se pune în castron. Într-o tigaie antiaderentă de 8 inci, încălziți uleiul de măsline virgin până la fumat. Fileuri de talpă de dragare în făină condimentată și se pun în tigaie. Gatiti pe o parte pana se rumeneste, aproximativ doua minute. Întoarceți și gătiți încă 30 de secunde pe cealaltă parte.
Adăugați tulpini de ciorbă în tigaie și condimentați cu sare și piper.
Adăugați prosciutto, coaja de portocală, scorțișoară, ulei de măsline și ceapă roșie și aruncați pentru a acoperi, aproximativ 30 de secunde. Stropiți cu o lingură de suc de portocale și aruncați din nou. Condimentează cu sare și piper și împarte între patru farfurii.
Așezați câte un file de talpă pe fiecare farfurie și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu indicii de verde. Vintage-ul din 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Cerul gurii dezvăluie pere fiert în apă și portocaliu sânge, și se termină cu un dram de citrice, textura buna si gura bogat simt.