Talpă De Lămâie Cu Capere Și Crutoane În Sos De Unt Brun

Talpa Lemony cu capere și crutoane în sos de unt brun este o pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 501 calorii, 18g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. Un amestec de ulei de canolan, unt, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Talpă cu unt brun, sfeclă și capere, Meuniere de talpă cu sos Balsamic de unt brun, și File De Talpă Cu Un Sos De Trandafir Cu Unt Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bacsis: pentru a face segmente de citrice, tăiați doar capetele de pe fructe cu un cuțit mic și ascuțit. Așezați fructele pe unul dintre capetele tăiate și tăiați pielea în fâșii (încercați să obțineți toată miezul alb amar). Lucrând peste un castron, tăiați segmentele libere de membrană, lăsând fiecare segment să cadă în castron pe măsură ce mergeți.
Scoateți orice semințe din segmente.
Încălziți cuptorul la 93°.topiți 1-1/2 Tbs. unt într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu.
Adăugați cuburile de pâine în tigaie, amestecând și aruncând aproape constant cu o lingură de lemn, până când cuburile sunt maronii aurii și crocante, 3 până la 5 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare. Ștergeți tigaia. Segmentați întreaga lămâie.
Tăiați fiecare segment în patru bucăți.
Transferați într-un castron mic și adăugați 1 lingură. suc stors din jumătatea de lămâie. Condimentați ușor fileurile de talpă pe fiecare parte cu sare și piper și dragați fileurile în făină, scuturând orice exces.
Încălziți uleiul în tigaia antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei, gătiți fileurile până când prima parte este aurie deschisă, aproximativ 2 minute. Folosind două spatule pentru a susține peștele delicat, întoarceți fileurile și gătiți până când a doua parte este aurie deschisă și fileurile sunt opace, încă 2 minute.
Transferați pe două farfurii și păstrați-le la cald la cuptor. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și adăugați restul de 3 Tbs. unt. La foc mediu-mare, topiți untul și gătiți, învârtind tigaia până când untul devine maro mediu, aproximativ 2 minute. Scoateți imediat tigaia de pe foc și adăugați segmentele de lămâie și sucul de lămâie, caperele și pătrunjelul; condimentează după gust cu sare și piper.
Stropiți sosul peste pește și presărați crutoanele. Sugestii De Servire
Se servește cu pilaf de orez cu ierburi.
22, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
23, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.