Talpă De Lămâie Cu Capere Și Crutoane În Sos De Unt Brun

Talpă De Lămâie Cu Capere Și Crutoane În Sos De Unt Brun
Talpa Lemony cu capere și crutoane în sos de unt brun este o pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 501 calorii, 18g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. Un amestec de ulei de canolan, unt, sare kosher și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Talpă cu unt brun, sfeclă și capere, Meuniere de talpă cu sos Balsamic de unt brun, și File De Talpă Cu Un Sos De Trandafir Cu Unt Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bacsis: pentru a face segmente de citrice, tăiați doar capetele de pe fructe cu un cuțit mic și ascuțit. Așezați fructele pe unul dintre capetele tăiate și tăiați pielea în fâșii (încercați să obțineți toată miezul alb amar). Lucrând peste un castron, tăiați segmentele libere de membrană, lăsând fiecare segment să cadă în castron pe măsură ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți orice semințe din segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
3
Încălziți cuptorul la 93°.topiți 1-1/2 Tbs. unt într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați cuburile de pâine în tigaie, amestecând și aruncând aproape constant cu o lingură de lemn, până când cuburile sunt maronii aurii și crocante, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară cu sare. Ștergeți tigaia. Segmentați întreaga lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Tăiați fiecare segment în patru bucăți.
7
Transferați într-un castron mic și adăugați 1 lingură. suc stors din jumătatea de lămâie. Condimentați ușor fileurile de talpă pe fiecare parte cu sare și piper și dragați fileurile în făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Încălziți uleiul în tigaia antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi pentru a evita aglomerarea tigaiei, gătiți fileurile până când prima parte este aurie deschisă, aproximativ 2 minute. Folosind două spatule pentru a susține peștele delicat, întoarceți fileurile și gătiți până când a doua parte este aurie deschisă și fileurile sunt opace, încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați pe două farfurii și păstrați-le la cald la cuptor. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și adăugați restul de 3 Tbs. unt. La foc mediu-mare, topiți untul și gătiți, învârtind tigaia până când untul devine maro mediu, aproximativ 2 minute. Scoateți imediat tigaia de pe foc și adăugați segmentele de lămâie și sucul de lămâie, caperele și pătrunjelul; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Stropiți sosul peste pește și presărați crutoanele. Sugestii De Servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Se servește cu pilaf de orez cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1
Calorii
1
540, grăsime
2
41, Calorii Grase
1
370, Grăsimi Saturate
2
18, proteine
3
22, Grăsimi Mononesaturate
4
10, carbohidrați
5
900, colesterol
6
120, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
23, Grăsimi Polinesaturate
2
10, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate8
Revista